Vélemények, tapasztalatok

Néhány vélemény a kezelésekről (így is lehet gyógyulni!):

„Hiszek a csodákban, bár eddig kissé szkeptikusan hozzátettem, kár, hogy csak másokkal szokott előfordulni. Nos, velem is megtörtént! Évek óta egyre erősödő keresztcsonti fájdalmakról, súlyos gerincproblémáimról panaszkodtam Áginak. Folyamatosan reumatológiai kezelés alatt állok, speciális gyógytornára, gyógymasszázsra járok, többször volt, hogy csak a gerincbe adott injekció enyhített a fájdalmakon. Ági mosolyogva elhívott szentendrei rendelőjébe, próbáljak meg egy cranio kezelést! Az első alkalommal megtörtént a csoda! Az egy órás kezelés elteltével félve mozdultam meg az ágyon, várva a jól ismert fájdalmat. És a fájdalom eltűnt! Alig mertem mozogni, annyira féltettem a rég nem tapasztalt fájdalmatlanság érzését, hátha  egy újabb mozdulat és ismét belém hasít…És nem jött a fájdalom! Ha nem velem történik, el sem hiszem! Mindenkinek ajánlom Ágit és ezt a terápiát, bárhogy működik, de hatékonyabb, mint az összes eddigi kezeléseim együttvéve. Köszönöm Ági utólag is, most már azt is biztosan tudom, ha bármi bajom lesz ezentúl, először Hozzád megyek!!! A csoda hetek óta tart, és én fájdalom nélkül élek!” (D.Kata)

„I’ve felt a lot of love coming from Ági’s hands. She has LOVE HANDS!”  (Seva)

Szívből ajánlom Ágit és a craniosacralis terápiát mindenkinek! Már sokadszor éreztem jótékony hatását, de egy elhúzódó bordaközi ideggyulladás után elhatároztam, hogy ezt le is írom. Három hét fájdalom, nem alvás és sok-sok fájdalomcsillapító beszedése után kerestem meg Ágit. Bíztam benne, talán ebben is tud segíteni. Már az első kezelés után alig éreztem a fájdalmat, a második után pedig hipp-hopp, szó szerint elillant. Szinte nem akartam elhinni. A mozdulataimra és a légvételemre továbbra is úgy vigyáztam, mint a hímes tojásra, de aztán rájöttem minden rendben! Köszönöm Áginak, hogy körülvett nyugalmával és megszabadított a fájdalomtól!”   (D. Andrea)

„…ez… ez leírhatatlan.”

„Nézd, ilyen könnyű lettem!” – majd ugrott egyet.

„Az első percben elolvadtam, és úgy maradtam végig.”

„Rosszul léptem, lecsúszott a lábam a hokedliről, és hanyatt vágódtam a konyhában. A baleset után 2 hétig alig bírtam mozogni, annyira fájt a hátam. Aztán elmentem egy kezelésre, és mintha elvágták volna a fájdalmat, azóta rendben vagyok.”

„Sok sérülésem volt már, de ilyen gyorsan még egy sem jött rendbe.”

„A kezelés után kitisztult a tüdőm, amivel már hosszú hetek óta kínlódtam.”

„A fiamnak nehezen ment a tanulás, főleg most, hetedikben. A fejlesztőpedagógus tanácsára jöttünk el a kezelésekre, és hétről hétre látszott a változás. Egy hónapja még nem voltunk benne biztosak, hogy meglesz a kettes, és mindkét vizsga négyes lett!”

„Az orvos Bell-féle arcidegbénulást állapított meg, és hozzátette, hogy a gyógyulás a legjobb esetben is két hónap. Az orvosi kezelések mellett jártam a craniosacralis kezelésekre, három hét után tünetmentes voltam.”

„A kisfiamat nekilökte egy pajtása az oviban a falnak. Nem is emlékezett rá, hogyan történt. A kórházban kivizsgálták, mégis még napokig fájt a feje, amikor elmentünk Ágihoz. A második alkalom után teljesen elmúlt a fájdalom. Pedig még szívesen ment volna…”

„Nem tudom, mi történt a kezelés alatt. A testemet figyeltem belül, aztán csak folyt  a könny a szememből, és az egész testem csendben sírt. Minden porcikám. Utána valami nagy-nagy nyugalom töltött el.”

„Egymás után jöttek a képek: a gyermekkoromból, a szüleimről, és egy olyan esetről, amiről azt hittem, már rég nincs hozzá semmi közöm. De volt. Olyan érzelmeket váltott ki belőlem, hogy nagyon meglepődtem rajta. Aztán helyére kerültek a dolgok. Most már tényleg csak emlék.”