Bemutatkozás

Németh Ági vagyok. Életem meghatározó eleme a természet szeretete. Ifjabb koromban ez a szeretet természetjárásban, a szabadban űzött sportokban, közeli és távoli vidékek megismerésében nyilvánult meg. Ezután a minket körülvevő természet óvásával, védelmével folytatódott, melynek jegyében biotermékek kereskedelmével foglalkoztam. Közben az ökológiai szemlélet mellett a természetes gyógymódok széles tárházával is megismerkedtem. 2009 decemberében hallottam először a craniosacralis terápiáról, néhány héttel később pedig már az egyik első magyarországi Upledger képzés diákjai között tudhattam magamat. Azóta végig jártam a hazai képzés minden lépcsőjét: a CST1 után a CST2, a SER1 és a SER2, majd 2015-ben az ADV1 következett. Tanársegédként részt vettem magyarországi képzéseken, segédterapeutaként külföldi intenzív terápiás programon. Kezeltem egyedül, csoportban, emberekkel, delfinekkel; újszülöttektől kezdve mindenféle korú embert, kutyát, macskát, nyulat, lovat; kezelőágyon, földön, vízben – levegőben még nem! Közben okleveles természetgyógyász végzettséget szereztem.  2017 és 2019 között pedig elvégeztem a londoni College of Cranio-Sacral Therapy (CCST) kétéves képzését, mely kiszélesítette az addigi ismereteimet, és kiegészítette a sokkal inkább energetikai szemléletű biodinamikus craniosacralis terápiával és a mindfulnessel. Ezzel az integrált szemlélettel lehetővé válik, hogy még hatékonyabban fordulhassak azok felé, akik megtisztelnek a bizalmukkal.

A cranio életem részévé, mindennapjaim meghatározójává vált. Megtanultam, hogy az emberi test végtelenül bölcs, csak figyelni kell a jelzéseit. Minden tudásommal, képességemmel és tapasztalatommal azon vagyok, hogy segítsem a hozzám érkezők testi-lelki egyensúlyának megszerzését és fenntartását.

Csodálattal tölt el az emberi test. Minél többet tudok róla, annál inkább látom a mélységeit. Mint amikor messziről nézünk egy gyönyörű tájat, és ahogy közelebb érünk, egyre több izgalmas és felejthetetlen részlet bontakozik ki a szemünk előtt. És soha nincs vége, mindig ott a következő. Szerencsésnek mondhatom magam, mert hivatásként ez az izgalmas kirándulás tölti ki az életemet.